Cookies

We use cookies and similar technologies for technical and analytical purposes, to improve the website and deliver a better and more personalized service which is our legitimate business interest. Please read our Privacy Statement for more information.
OK
Home  »  Local contact  »  Belgium - Watts Benelux  »  Introduction

Watts Benelux

Tel: 051/658708       Fax: 051/658720

Watts Benelux


Opgericht door Joseph Watts in 1874 in New England (VS), ontwikkelde Watts oorspronkelijk drukregelaars voor industriële toepassingen. 130 jaar later is Watts Water Technologies uitgegroeid tot een vooraanstaande beursgenoteerde multinationale onderneming. Onze drijfveer is het ontwikkelen en vervaardigen van producten die het comfort en veiligheid van mensen alsook de kwaliteit en bescherming van het water bevorderen.

Watts Industries Europe is een organisatie bestaande uit meer dan 26 ondernemingen, stelt meer dan 2500 medewerkers tewerk en commercialiseert wereldwijd meer dan 6000 producten.

Onze verscheidenheid is onze sterkte. Al onze filialen hebben hun verleden, cultuur, producten en bekwaamheden. Die Europese bundeling van kracht en kennis en onze drang om voortdurend te innoveren, maken van Watts uw ideale industriële partner in verwarming, sanitair, terugstroombeveiliging, instrumentatie en elektronica.

Watts Benelux commercialiseert in de Benelux alle producten die wereldwijd door de Watts groep vervaardigd worden. Heel wat producten worden via de groothandel aan de vakman aangeboden, andere producten worden door industriële partners afgenomen. In deze catalogus is een belangrijk deel van ons standaard assortiment opgenomen maar wij kunnen u ook producten met aangepaste technische karakteristieken en/of totaaloplossingen op maat aanbieden. Aarzel niet om ons voor verder advies te raadplegen!

WATTS Benelux

Watts Benelux is het verkoop- en distributiekantoor voor de Watts producten in België, Nederland en Luxemburg.

De belangrijkste doelstelling van Watts Benelux is het bieden van een uitstekende service en een vlotte dienst na verkoop.

 

Contact:
Watts Benelux
Beernemsteenweg 77A
8750 Wingene
Tel: +32 51658708
Fax: +32 51658720
Email: info@wattsindustries.be